Diplomatickí kuriéri 1: Črty o prvých sovietskzch diplomatických kuriéroch : (Dipkuriery) - Popov, V.I (Nakladateľstvo Pravda, 1974)
Kniha o formovaní sovietskej diplomacie v jej úplných začiatkoc, nechýbajú vraždy, napätie, politika. Zborník na uverejnenie spomienok I.Ch. Baumana, O.Ch. Germana, D.P. Korotkova, A.S. Semionova a A.G. Umblija.