Křižovatky vzdušných cest - Toufar, Pavel: 1948- (Kamarát, 1980)
Kamarát, Môžu byť zostrojené lietajúce stroje, v ktorých strede sediaci človek môže otáčaním istého zariadenia spôsobiť, že umelo zostavená krídla budú prerážať vzduch ako lietajúci vták. Pohľad do zákulisia letovej prevádzky, veľké dopravné lietadlá, mezinároné letiská, piloti, letušky...