Zúrivé zvery : (Angry animals) - Arnold, Nick: 1961- (Príšerná veda, 2008)
Vyberte sa na prechádzku do divočiny za najkrutejšími zvermi v prírode. Budete mať odvahu zistiť, kto vyrobil falošné slonie kly? Uveríte, že ešte niekde žijú draky? Ktorí vedci jedia na večeru jedovaté hady? Stretnete sa s príšerným medveďom grizlym, prečítate si hrôzostrašné historky o žralokoch. Zo všetkých týchto informácií vám budú drkotať zuby.