Volanie vetra 2: Druhá časť trilógie - Zelinová, Hana: 1914-2004 1914- (Slovenský spisovateľ, 1986)
Volanie vetra je ďalším, druhým dielom ramánovej trilógie Hany Zelinovej. Hlavnými hrdinami sú vnuci a pravnuci Mathiasa Fabiciho, ktorého životné osudy tvorili dejovú os Alžbetinho dvora. Volanie vetra je teda časovo zakotvené už v našom storočí, v jeho prvej polovici a dejovo lokalizované na autorkiných rodných Vrútkach.