Cestovný lexikón Slovenskej republiky 2014/2015 : (Reiselexikon der Slowakischen republik. The travel guide og the Slovak republic) - Kolník, Peter: 1960- (Astor Slovakia, 2014)
Cestovný lexikón Slovenskej republiky sústreďuje dôkazy o jedinečnom prírodnom, historickom a kultúrnom dedičstve národa a národnosti, ktoré odnepamäti obývajú túto časť Európy. Cestovný lexikón Slovenskej republiky vzniká v spolupráci s viacerými inštitúciami. Dokumentuje, že SLovenská republika sa vie svojou marketingovou stratégiou začleniť medzi turisticky vyspelé krajiny, ktorým záleží na propagácii svojich možností v prospech turizmu ako hospodárskeho odvetvia, prispievajúceho k rozvoju ekonomiky krajiny. Naším želaním je, aby sa aj toto vydanie stalo návodom na šťastné a nezabudnuteľné chvíle pre všetkých, ktorým naše Slovensko - neveľký kúsok zeme medzi Tatrou a Dunajom - učarovalo.