Môj prvý Obrázkový atlas: (Príručka pre mladých zvedavcov od 7 rokov) - Ganeri, Anita: 1961- 1961-; Oxlade, Chris (Ikar, 2008)
Dozviete sa, ako dlho by trvalo prejsť celú zemeguľu pešo, ktorá národná vlajka nie pre pravouhlá a ako postaviť nomádsky stan. Presvedčte sa, že existujú úžasné krajiny a kontinenty, ktoré stojí za to spoznať a ľudia, ktorých sa oplatí stretnúť.