Premeny 2: Zborom pre občianske záležitosti: Štátoobčiansky sľub. Odovzdávanie občianskych preukazov.. - Mravík, Jozef; Matušek, Ladislav; Kuchar, Bohuš; Kopčan, Štefan; Irša, Miroslav; Varjú, Štefan (Obzor Slov. radu ZPOZ pri MK SSR v Bratislave [vyd.], 1985)
V zborníku kladieme hlavný dôraz na príležitostné scenáre, prejavy, básne a hudobný materiál k ďlaším ôsmim typom obradov, zvykov a slávností.