Premeny 2: Zborom pre občianske záležitosti: Štátoobčiansky sľub. Odovzdávanie občianskych preukazov... - Mravík, Jozef; Matušek, Ladislav; Kuchar, Bohuš; Kopčan, Štefan; Irša, Miroslav; Varjú, Štefan; Stopiak, Dušan: 1953-1991; Hrabovský, Tibor; Šubín, František (Bratislava Obzor S.l. Slov. radu ZPOZ pri MK SSR v Bratislave [vyd.], 1985)
V zborníku kladieme hlavný dôraz na príležitostné scenáre, prejavy, básne a hudobný materiál k ďlaším ôsmim typom obradov, zvykov a slávností.
Záujmová publikácia SR ZPOZ pri MK SSR.
Keywords: spoločenské vedy; Zbor pre občianske záležitosti (ZPOZ); štátoobčiansky sľub; odovzdávanie občianskych preukazov; uvítanie do radov robotníckej triedy; odchod brancov; návrat zo základnej vojenskej služby; jubileá sobášov; sobáše; odchod do dôchodku; životné jubileá; jubileá životné; občianske obrady; scenáre obradov; básne pre obrady slávnostné; hudobné repertoáre; noty; slávnostné príležitosti; prejavy slávnostné; ZPOZ príručky; Stopiak, Dušan (slovenský výtvarník, grafik a knižný ilustrátor, pedagóg. * 06.09.1953 v Leviciach, Slovensko - 1991 Bratislava, Slovensko)