Kroje: Z klenotnice Slovenska - Horváthová, Margaréta: 1954- (Z klenotnice Slovenska, 2009)
Prvá kniha edície Z klenotnice Slovenska vás prevedie mnohými kútmi Slovenska a odhalí tradície odievania v jednotlivých regiónoch. Pri listovaní touto exkluzívnou publikáciou sa presvedčíte, že na Slovensku skutočne platí výrok: "...čo vŕšok prejdeš, to iný kroj nájdeš". Atraktívnosť knihy zvyšujú dobové i súčasné fotografie krojov z celého Slovenska.