Škola hry na cimbale - Brada, Vojtech (Záujmová umelecká činnosť, 1982)
Školu hry na cimbale sme pripravili pre široký okruh záujemcov, ktorí by sa radi naučili hrať na tomto tradičnom a dodnes obľúbenom ľudovom hudobnom nástroji. Pri trpezlivej práci žiaka i pedagóga bezpochyby každý adept úspešne zvlásne hru na cimbale. K tejto práci želáme všetkým veľa úspechov.