Zbierka konštrukčných úloh z častí strojov : (Sbírka konštrukčních úloh pro části strojů) - Bartoš, Josef (Edícia strojárskej literatúry, 1978)
Normalizované strojové súčiastky sú také, ktoré sa v konštrukcii opakujú tak často, že bolo výhodné určiť ich jednotnú podobu. Tieto súčiastky už netreba konštruovať. Stačí ich vyhľadať v normách a vedieť ich vhodne používať.