Prvých tisíc anglických slov - Amery, Heather (Svojtka & Co, 2008)
Zrozumiteľné a vtipné obrázky napomáhajú rýchlemu a trvalému zapamätaniu si anglických slov. Učenie slovíčok môže byť ľahšie a vôbec nie nudné. V závere knihy je tiež stručný prehľad základných pravidiel výslovnosti a register všetkých výrazov, ktoré sa v knihe nachádzajú aj s jednoduchým prepisom výslovnosti.