Prehľad lepidiel - Komárek, Zdeněk (Edícia chemickej literatúry, 1987)
Encyklopedicky podáva informácie o rôznych typoch lepidiel, ako aj o jednotlivých lepidlách, ich zložení, vlastnostiach, použití, spotrebe, výrobcoch, prípadne ďalšie údaje. Určená je širokému okruhu pracovníkov všetkých priemyselných odvetví, stredným odborným školám a vysokým školám ako príručka, prípadne domácim majstrom.