Prehľad lepidiel - Komárek, Zdeněk; Chvíla, Milan: 1944-2005 (Bratislava Alfa, 1987)
Encyklopedicky podáva informácie o rôznych typoch lepidiel, ako aj o jednotlivých lepidlách, ich zložení, vlastnostiach, použití, spotrebe, výrobcoch, prípadne ďalšie údaje. Určená je širokému okruhu pracovníkov všetkých priemyselných odvetví, stredným odborným školám a vysokým školám ako príručka, prípadne domácim majstrom.
Z obsahu: Základné pojmy z odboru lepidel. Prehľad lepidiel. Prehľad použitých skratiek. 174 zázn. v slov., češ., ruš., nem. a angl.
Keywords: úžitkové vedy; lepidlá; gleje; domáci majster; encyklopedické príručky; Chvíla, Milan (bol slovenský akademický maliar, grafik, typograf. * 11.05.1944 Trenčín, Slovensko - 2005 Trenčín, Slovensko)