Atlas nadprirodzených javov : (Atlas of the Supernatural) - Parker, Derek: 1932-; Parker, Julia: 1932- (PB-press, 1993)
Kniha prehľadne opisuje dejiny nadprirodzených javov, ktoré sa vyskytovali v minulosti a vyskytujú aj v súčasnosti na jednotlivých kontinentoch a v rôznych štátoch týchto kontinentov.