Neodovzdaný list: Príbehy z divokého západu : (Betty Zane, Hodder and Stoughton) - Grey, Zane: 1872-1939 (Čajka, 1985)
Plukovník Zane sa stal priateľom všetkých Indiánov. Jeho počínanie bolo vždy láskavé a statočné.