Skupáňova košeľa: Rozprávky bulharských spisovateľov : (Prikazki ot balgarski pisateli) - Pelin, Elin: 1877-1949; Rajčev, Georgi: 1882-1947; kolektív autorov (Otvor sa, rozprávka, 1987)
Knižka Skupáňova košeľa je výberom najlepších bulharských rozprávok. Môžete sa čo-to dozvedieť aj o niektorých obyčajoch a o tom, ako sa v Bulharsku v minulosti žilo.