Rodinná pošta - Kováč, Mikuláš: 1934-1992 (Nová poézia, 1980)
Kováčové básne svojou ľudskosťou i poetickou otvorenosťou sa prihovárajú každému vnímavému čitateľovi cez osobnostný prienik do skutočnosti.