Zmaturuj! z literatúry 1: (Odmaturuj z literatury) - Hánová, Eva; Jeřábková, Eleonora; Klusáčková, Lenka; Košulanová, Jana; Markvartová, Barbora; Průdková, Jaroslava; Sakálová, Zuzana (Zmaturuj!, 2004)
Sprievodca stredoškolským učivom literatúry, príprava na maturitu (i na novú podobu maturity), príprava na prijímacie skúšky na vysoké školy, pre študentov stredných škôl a ich učiteľov.