Volanie o pomoc: 21 horrorových príbehov - Junek, Dušan: 1943-; Makarová, Viera; Arthur, Robert: 1909-1969; Benedict, Andrew; Bradbury, Ray Douglas: 1920-2012; Brand, Christianna; Dahl, Roald: 1916-1990; Eliot, George Fielding: 1894-1971; Grant, David: 1942-; Hitchcock, George: 1914-2010; Lee, Samantha; Leith, Kay; et al. (Zenit, 1988)
Napínavé fantastické a strašidelné poviedky moderných amerických a anglických autorov.