Techniky ručných prác - Šullová, Anna; Stahlová, Jarmila (Knižnica Urob si sám, 1894)
Autorka publikácie predkladá širokú paletu rozličných typov výtvarných textilných techník, ako sa zachovali a odovzdávali z generácie na generáciu v živej tvorbe naších starých mám ešte pred polstoročím.