Kostík Billy 2: Cesta do Záhrobia : (Billy Bonnes 2: The Road to Nevermore) - Lincoln, Christopher: 1952- (Kostík Billy, 2011)
Napínavý príbeh o Billym Kostíkovi plný záhad a tajomstiev. V druhom diele série sa Billy Kostík vydáva na cestu do Zabudnutia, desivého kraja v Záhrobí, kam uniesli jeho kamarátku Millicent a jeho strýka Smrtku. Na nebezpečnej výprave ho sprevádza Jednooký Pete a jeho kamaráti z čias, keď sa plavil po moriach ako divoký pirát. Na dobrodružnej ceste Billy zistí, že má zvláštnu schopnosť dokáže zastaviť čas...