Kostík Billy 1: Strážcovia tajomstiev : (Billy Bonnes 1: Tales from the Secrets Closet) - Lincoln, Christopher: 1952- (Kostík Billy, 2011)
Napínavý príbeh o Billym Kostíkovi plný záhad a tajomstiev. Billy Kostík je chlapec kostlivec, ktorý býva v tajomnej komore panského sídla Hogo Fogo. Billyho rodičia Lars a Miluška Kostíkovci majú dôležitú úlohu: triedia a evidujú tajomstvá rodiny Biglumovcov a ukladajú ich do truhlíc a lodných kufrov. Sú zamestnancami Ministerstva lží a výmyslov, ktoré ich vyslalo zo Záhrobia slúžiť na Zemi. Billy sa spriatelí s Millicent, neterou pána domu Kazisveta Bigluma, a zistí, že tajomstvá neskrývajú len ľudia...