Hrady, zámky a kaštiele Slovenska: história, povesti, legendy, zaujímavosti : [text a fotografie] - Škubla, Pavol: 1946- (Perfekt, 2014)
Veľká reprezentatívna publikácia o 120 hradoch, zámkoch a kaštieľoch Slovenska zo všetkých častí našej krajiny. Obsahuje rozsiahly fotografický aparát monumentálnych stavieb, najväčších klenotov ich interiérov, obrazov a ďalších umeleckých artefaktov. Každé veľké i malé mesto Slovenska sa môže dozvedieť o historických reáliách, ktoré sú späté s jeho minulosťou, o udalostiach, ktoré sa odohrali na tomto území, ale i o osudoch hradov, zámkov a kaštieľov a ich majiteľov.