Smrtící vize: Eva Dallasová v koncích - musí se spojit s nadpřirozenou moci! : (Visions in Death) - Roberts, Nora: 1950-; Robb, J.D.: 1950-; Robertson, Eleanor Marie: 1950- (Columbus, 2009)
Zpráva z dispečinku volá poručíka Dallasovou k případu do Central parku a tak začíná vyšetřování série hrůzostrašných vražd. Oběť je nalezena na břehu temného jezera, na sobě nic, krom červené šňůry kolem krku. Ruce sepjaté, jakoby k modlitbě. Ale co je nejhorší a co poručíka Dallasovou znepokojuje nejvíce jsou oči, které někdo vyjmul s chirurgickou přesností. Postupně se objevují další oběti se stejnými znaky a Eva zoufale hledá odpovědi. Proti svému přesvědčení přijme pomoc od jasnovidky, která má postupně několik vizí o vraždách, které probíhají a popisuje je v šokujícím detailu. Když je Evina kolegyně Peabodyová zraněna při jednom z útoků, hon se stává ještě dramatičtějším. Jsou oči pro vraha symbolem? Nebo jde o nějaký příšerný rituál? Suvenýr? S pomocí Roarkea, svého manžela, musí Eva pochopit vrahův motiv dříve, než se další vize stane její další noční můrou. "Ačkoli má Dallasová v tradičním slova smyslu mnohem silnější maskulinní stránku, je také velmi ženská. Tato kombinace nejen vybočuje z žánrových