Navždy v tvojom objatí : (Forever On Your Embrace) - Woodiwiss, Kathleen E.: 1939-2007 (Ikar, 1999)
Krásna a hrdá grógka Synnovea, dcéra Angličanky a ruského diplomata, odchádza po smrti svojho otca na cárovu žiadosť do Moskvy, kde sa má stať zverenicou intrigánskej princeznej Anny a jej záletného manžela princa Alexeja. Cestou z Nižného Novgorodu sa dostane do nebezpečenstva, ale plukovník Tyronne Rycroft, žoldnier v cárových službách, jej zachráni život. Jeho vášnivé dvorenie zneužije na vlastné ciele. Zvodkyňa však zistí, že zmyselnosť tohto muža je najväčším rizikom a zároveň najvítanejšou zmenou v jej živote?