Stříbrná hladina : (To the ends of the earth) - Lowell, Elizabeth: 1944- (Klokan, 2010)
Fotografka Cat se při fotografování na pobřeží tak zabere do práce, že si nevšimne nebezpečného přílivu. V poslední chvíli jí pomůže náhodný kolemjdoucí. Ačkoli Cat na muže dávno zanevřela, na tohoto nemůže přestat myslet. Travis ji sice zachránil, teď ale kvůli němu ztrácí půdu pod nohama...