Stříbrná hladina (To the ends of the earth) - Lowell, Elizabeth: 1944-; Konečná, Eva; Řízek, Tomáš: 1963- (Alpress Frýdek-Místek, 2010)
Fotografka Cat se při fotografování na pobřeží tak zabere do práce, že si nevšimne nebezpečného přílivu. V poslední chvíli jí pomůže náhodný kolemjdoucí. Ačkoli Cat na muže dávno zanevřela, na tohoto nemůže přestat myslet. Travis ji sice zachránil, teď ale kvůli němu ztrácí půdu pod nohama...
Keywords: Lowell, Elizabeth, vlastným menom Ann Maxwell (americká spisovateľka romantických románov, sci-fi a detektívne romány. Nar. 05.04.1944 Milwaukee, Wisconsin, Spojené štáty americké -); romány autorské; spoločenské romány; romány o láske; romány pre ženy; próza; americká literatúra - texty