Rodinná tajemství: Matky, dcery, milenci, lháři... (Home Truths) - North, Freya: 1967- (BB art, 2010)
Sestry McCabeovy, které vychoval jejich výstřední strýc Django, se domnívají, že je po překročení třicítky čeká šťastné a vyrovnané období. Nejmladší Cat se po čtyřech letech v zahraničí vrací domů, aby zahájila novou etapu svého života. Fen je rozhodnutá být svému dítěti lepší matkou. A není nejstarší Pip zaneprázdněná péčí o svého nevlastního syna, manžela, sestry a strýce natolik, aby si všímala vlastních potřeb? Na oslavě Djangových pětasedmdesátých narozenin vyplují na povrch tajemství, která navždy změní pohled sester na jejich rodinu.