Dedičstvo : (Legacies) - Dailey, Janet: 1944-2013 (Remedium, 1995)
Dedičstvo má všetky vlastnosti čitateľsky príťažlivého románu - osudový ľúbostný vzťah medzi mužom a ženou, veľké city, vášeň a nenávisť, žiarlivosť i pomstu, napínavý dej, prekvapujúce rozuzlenie.