Kondičná kulturistika - muži: Formovanie postavy - Major, Ľudovít (Ako začať, 1985)
Kniha je určená pre každého, kto chce byť silnejší, zdatnejší a zdravší, kto chce získať základ pre iné športy, alebo ich už zanechal a potrebuje účinnú telesnú aktivitu, aby sa udržal vo forme. Nuž a každý, kto vydrží, zakrátko zistí, že vôbec nejde iba o formovanie postavy, ale aj charakteru - vytrvalosti a pevnej vôle.