Sex - manželstvo - rodičovstvo - Rozinajová, Helena: 1931- (Osveta, 1980)
Táto kniha si stavia za úlohu zamyslieť sa nad podstatou a podmienkami šťastia prameniaceho z manželského a rodinného života a nad tým, ako našich mladých naň pripraviť a preň vychovať.