Červ nedôvery (Le ver) - Joste, Claude; Smiková, Anna; Rosmány, Karol: 1937- (Bratislava Smena, 1986)
Detektívny príbeh anglických špiónov a francúzskych partizánov počas 2. svetovej vojny.
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; druhá svetová vojna (beletria); Rosmány, Karol (slovenský výtvarník, grafik, dizajnér, typograf. * 24.11.1937 Bratislava, Slovensko -); špióni anglickí; partizáni francúzski; próza; francúzska literatúra - texty