Sneh alebo Smutná jabloň plná nedozretých pávov - Ondrejková, Anna: 1954- (Malé vydavateľstvo poézie, 1993)
Kniha je moja tvár, ktorá mi nepatrí: v smolnom zrkadle, mokrá, o tretej ráno, v predchádzajúcom vlaku (na červené svetlá).