Tajný pes Bello Bond. Prípad č. 1: Kto prenasleduje psa Nula Nula Hav? : (Geheimhund Bello Bond, Wer macht Jagd auf Null-Null-Wulff?) - Brezina, Thomas: 1963- (Arkus, 2006)
Keď sa šikovný teriér a traja prešibaní priatelia zvierat vrhnú do dobrodružstva, o zábavu a napätie nie je núdza.