Tajný pes Bello Bond. Prípad č. 1: Kto prenasleduje psa Nula Nula Hav? (Geheimhund Bello Bond, Wer macht Jagd auf Null-Null-Wulff?) - Brezina, Thomas: 1963-; Šimulčíková, Jana: 1937-; Hanke-Basfeld, Magdalene: 1951- (Arkus Senica, 2006)
Keď sa šikovný teriér a traja prešibaní priatelia zvierat vrhnú do dobrodružstva, o zábavu a napätie nie je núdza.
Bastian, Lina a Lux bývajú na internáte Zitterbart, sú veľkí priatelia zvierat a preto u seba prichýlia Bella Bonda. Tento bystrý teriér ovláda množstvo trikov, pomocou ktorých vždy nájde spôsob, ako vybŕdnuť z každej situácie.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dobrodružné príbehy; príbehy o zvieratách; pes; próza; rakúska literatúra - texty; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); Šimulčíková, Jana (slovenská spisovateľka, novinárka a prekladateľka. Žije v Bratislave. Nar. 25.07.1937 Praha, Česko -); pre čitateľov od 9 rokov