Je najvyšší čas!: Výzva pre všetky ženy: Čo je potrebné urobiť, aby ste dosiahli finančnú slobodu : (Itĺs Rising Time!) - Kiyosaki, Kim (Motýľ, 2013)
Kim Kiyosaki zdôrazňuje, aké dôležité je nájsť v sebe odvahu, prekonať strach a získať sebavedomie, čo sú tri základné stavebné piliere na dosiahnutie vášho vysnívaného finančného cieľa. Kniha Je najvyšší čas ponúka skutočné životné príbehy žien z oblasti podnikania a investovania, ktoré vás budú inšpirovať, dodajú vám odvahu a v mnohom vás prekvapia. Autorka v nej oslovuje ženy na celom svete, prináša im inšpiráciu a objasňuje, prečo je v súčasnosti finančné vzdelávanie, najmä pre ženy, také dôležité.