Kľúč k počítaču 1: Prax : (Der Schlüssel zur Compute: Praxis) - Benesch, Helmuth; Busse, Dieter; Twiehaus, Jürgen; Weitzel, Wilfried (Edícia výpočtovej techniky, 1988)
Obsah a spôsob spracovania jednotlivých problémových oblastí v tejto trojzväzkovej sériije volený tak, že aj čitateľ, ktorý nemá žiadne predbežné odborné vedomosti, sa bez námahy a rýchle v tejto vednej oblasti zorientuje, môžeme zaručiť istý učebný výsledok.