Kľúč k počítaču: Programové vybavenie : (Der Schlüssel zur Computer - Software) - Twiehaus, Jürgen (Edícia výpočtovej techniky, 1988)
Kniha zahŕňa poznatky z oblasti programového byvania počítačov, je doplnená množstvom ilustrácii, ktoré uľahčujú pochopenie nových pojmov a ich vzájomné súvislosti...