Kľúč k počítaču: Programové vybavenie (Der Schlüssel zur Computer - Software) - Twiehaus, Jürgen; Sepp, Ján; Tange, Wilhelm; Seiling, Andreas; Longauer, Ľubomír: 1948-; Slezák, Viktor (Bratislava Alfa, 1988)
Kniha zahŕňa poznatky z oblasti programového byvania počítačov, je doplnená množstvom ilustrácii, ktoré uľahčujú pochopenie nových pojmov a ich vzájomné súvislosti...
Z obsahu: Učebný cieľ. Čo je programové vybavenie. Ako sa vyvíja programové vybavenie. Aké pomôcky existujú pre plánovanie a vývoj programového vybavenia. Čo robí programátor. Čo poskytuje operačný systém. Literatúra (9 zázn. v nem.). Register.
Keywords: počítačova veda a technológia; počítače; programové vybavenie; softvér; príručky počítačové; Longauer, Ľubomír (slovenský maliar, grafik, vysokoškolský pedagóg, 2.6.1948 Banská Bystrica -)