Vedecké poznanie duše - Šrí Šrímad A.Č. Bhaktivedanta Swami Prabhupáda: 1896-1977; Prabhupáda, Šrí Šrímad A.Č. Bhaktivédánta Svámí: 1896-1977 (The Bhaktivedanta Book Trust, 1994)
Druhé, rozšířené vydání Transcendentální poznání o duši v autorizovaném vědeckém podání Šríly Prabhupády. Kniha vysvětluje jógu, karmu, převtělování apod. Kniha "Vědecké poznání duše" je sice určena především pro zájemce o indické náboženství (vaišnavismus), neboť jejím ň autorem je proslulý zakladatel hnutí "Hare Krišna". To však nic nemění na tom, že texty z této knihy lze použít i k obecnému zamyšlení nad smyslem náboženství a nad existencí života a Boha. Tak co si myslíte? Existuje Bůh?