Ako si vybrať a udržať partnera : (Jak si vybrat a udržet partnera) - Cibulec, Jindřich: 1937- (Zdravie všetkým, 1980)
Každý raz (možno aj viac ráz) prežije chvíľu rozhodovania - s kým sa vydať na cestu životom, koho si vybrať za životného partnera. Ponechať toto rozhodnutie náhode? Alebo sa radšej zamerať na výber cieľavedomý, premyslený? A podľa akých kritérií? Veď malo by to byť rozhodnutie na dlhý čas, ba na celý život. Problém nie je len partnera si nájsť, ale si ho aj udržať, žiť s ním v dňoch všedných i sviatočných, hľadať a dávať šťastie, vidieť sa v sebe, žiť pre seba a pre tých, ktorým partneri ako rodičia dajú život.