Chováme papagájce vlnkované 6: Andulky - Ambruš, Bystrík: 1950- (Živočíšna výroba, 1984)
Publikácia oboznamuje s biológiou papagájca vlnkovaného ( u nás známeho tiež ako andulka) v divej prírode, s históriou chovu i prvých veľkých výstav. Ďalej sa záujemca dozvie o chovateľských zariadeniach, kŕmnej technike, hygiene chovu, prevencii proti ochoreniam, plemenitbe, odchove mláďat a o evidencii v chove. V špeciálnej časti uvádzame štandart výstavného papagájca vlnkovaného, chov farebných aberantov so základnými genetickými formuláciami. Nezabudlo sa ani na krotkého...