Vysoká škola chudnutia: Chudnime v pohode, bez tabletiek, diét a namáhavých cvikov - Sipeky, Edita: 1959-2010 1959- (Ikar, 2002)
Prečo niektoré ženy maškrtia a sú ako prútik, iné hladujú a aj tak nič neschudnú? Nad touto otázkou sa zamyslela autorka knihy, motivačná trénerka, ktorá pred troma rokmi vážila vyše deväťdesiat kilogramov a dnes si oblieka nohavice číslo 34...