Dračí oči : (The Eyes of the Dragon) - King, Stephen: 1947- (Beta, 2007)
Bylo nebylo... Pohádku plnou králů, královen a kouzelníků psal autor původně pouze pro svou dceru Naomi. Tatínkovy děsivé horory ji příliš nezajímaly, nebyl by to však Stephen King, kdyby se do vyprávění nevložil naplno se vším, co umí. Výsledkem je klasicky kingovský napínavý příběh, jehož hrdinové, byť pohádkově typizovaní, cítí skutečnou radost, bolest i strach, a mistrně stupňované napětí nedovolí knihu odložit do poslední stránky. Čtenáři Temné věže rovněž neponechají bez povšimnutí fakt, že se jedná o další knihu dokreslující svět Rolanda z Gileadu.