Nové chuťovky z Markízy - Novotný, Petr: 1947- (Ikar, 2002)
Nový výber z autorovej rozsiahlej zbierky prináša recepty na najlepšie jedlá, ktoré v zábavnej relácii TV Markíza Chuťovky varili a piekli roku 2001 a v prvom polroku 2002 Pavol Mikulík, Zora Kolínska, Ivana Christová, Jožo Ráž, Josef Alois Náhlovský, Jiří kRampol, Ilona Csáková a ďalší. Český "bavič roku" prikorenil varenie osobitým humorom, vlastnými skúsenosťami z varenia a ciest po svete.