Barbecue: Rýchlo a chutne : (Barbecue) - Strukelyová, Ľudmila; kolektív autorov (Rýchlo a chutne, 2004)
Publikácia ponúka: overené a vyskúšané recepty na rýchle, ľahké a chutné pokrmy, prehľad potrebných surovín, podrobné návody na prípravu s priemernou dĺžkou varenia, uvádza výživovú hodnotu každého pokrmu, nie je potrebné žiadne špeciálne kuchynské vybavenie.