Barbecue: Rýchlo a chutne (Barbecue) - Strukelyová, Ľudmila; kolektív autorov (Príroda Bratislava, 2004)
Publikácia ponúka: overené a vyskúšané recepty na rýchle, ľahké a chutné pokrmy, prehľad potrebných surovín, podrobné návody na prípravu s priemernou dĺžkou varenia, uvádza výživovú hodnotu každého pokrmu, nie je potrebné žiadne špeciálne kuchynské vybavenie.
Keywords: kuchárske knihy; grilovanie; barbecue; mäso; ryby; zelenina; ovocie; jedlá grilované; recpty jedál