Jedenásť minút : (Onze minutos) - Coelho, Paulo: 1947- (Ikar, 2008)
Mladá Brazílčanka Mária má sľúbenú kariéru tanečnice v istom ženevskom podniku. Keď po príchode do Švajčiarska zistí, za akých ponižujúcich podmienok by mala pracovať, rozhodne sa zarábať si ako prostitútka...