Premeny 3: Zborom pre občianske záležitosti - Mravík, Jozef; Baxa, Štefan; Budziňák, Ján; Irša, Miroslav; Kopčan, Štefan; Kuchár, Bohuš; Lauko, Ladislav; Varjú, Štefan; Bachleda, Stanislav; Beňová, Gizela (Obzor Slovenskú radu ZPOZ pri MK SSR [vyd.], 1987)
V predmetnom zborníku kladieme hlavne dôraz na príležitostné prejavy, básne, hudobný materiál a scenáre k siedmim základným obradom.